Het wordt weer vroeg donker inmiddels, de herfst is begonnen. Gelukkig hebben we nu uitstekende verlichting op onze banen, en zijn ook op baan 1 de lampen bijgesteld. Een mishit zal in ieder geval niet meer aan de verlichting liggen!

De afgelopen maanden hebben we enkele vragenrondjes gedaan naar jullie over vrijwilligerstaken en ook over de invulling van medewerkersavond en het commissiebedankje vanuit de vereniging. Het blijken ook voor jullie lastige onderwerpen te zijn waarop niet direct een pasklaar antwoord te geven is, maar het geeft ons gelukkig wel de richting aan.

Toch nog een keertje over de KNLTB Clubapp. Er zijn steeds weer nieuwe functionele toevoegingen ingevoerd. Je kunt nu ook onze clubteams bekijken; wie speelt in welk team, wat zijn de uitslagen en standen, en waar en wanneer spelen ze. Daarnaast zijn de bardiensten zichtbaar, altijd handig voor als je wilt ruilen. De app is het bekijken en gebruiken waard geworden.

Op dit moment zijn we met een kritische blik naar onze accommodatie aan het kijken. De keuken is aan een update toe om aan de hygiëne regels te kunnen blijven voldoen. Ook de toiletten en douches worden wat sleets, maar de penningmeester heeft helaas geen onbeperkte geldpot. Ideeën voor ons clubhuis zijn altijd welkom, helpende handen eveneens! Dus als je aan een projectje als dit wilt meedoen laat het ons weten.

Ik wens iedereen een heerlijke herfst toe, met leuk tennis en graag tot spoedig ziens in ons clubhuis!

Met sportieve groet,
Jos van der Ven