Van de voorzitter

Dinsdag 18 februari 2020 is de Algemene Ledenvergadering! Ik hoop dat jullie deze datum alvast in jullie agenda willen zetten want we proberen er een klein feestje van te maken. En daarvoor hebben we diverse redenen:

Eind december starten we met de werkzaamheden aan onze nieuwe keuken. Met de hulp van de Stichting Triangel – waarvan we ons clubhuis huren – kunnen we de keuken en het magazijn opknappen. De keuken en de keukenapparatuur is hier en daar aan het einde van de levensduur en niet meer goed schoon te houden. Met het opfrissen van deze ruimtes kunnen we hier weer jaren mee vooruit. De feestelijke opening van de keuken is, je raadt het al, op dinsdag 18 februari.

Op 18 februari eindigt ook de rijke carrière van onze onvolprezen penningmeester Adri. Maar liefst 15 contributienota’s hebben jullie van hem gehad, zoveel jaren betrouwbare dienst heeft Adri erop zitten. Een bedankje en handdruk waard zou ik zeggen.

Aan dit aantal bestuursjaren kunnen weinigen tippen, ik denk zelfs niemand. Zelf kom ik niet verder dan 10 mooie bestuursjaren. Ook de voorzittershamer zal op 18 februari worden doorgegeven. Met veel plezier heb ik deze rol mogen vervullen, met steeds enthousiaste en betrokken bestuursleden en commissieleden. Dank daarvoor en ook ik zal graag met jullie een toost uitbrengen op onze vereniging op: dinsdag 18 februari.

Zo, nu de datum zo vaak herhaald is zal deze inmiddels wel in het geheugen gegrift staan, maar beter nog, in de agenda zijn opgenomen.

Voor de genoemde keukenverbouwing zoeken we natuurlijk nog jullie hulp. Als je in de gelegenheid bent om mee te helpen wordt dat zeer op prijs gesteld. Zie elders in deze nieuwsbrief over de planning en de werkzaamheden.

Speciaal voor onze medewerkers/vrijwilligers/ereleden breng ik nog even de medewerkersmiddag onder de aandacht. We hebben dit keer voor een andere opzet gekozen, mede naar aanleiding van jullie respons op de enquête. Als je nog niet hebt gereageerd, doe het meteen even, hoe meer zielen hoe meer vreugd!

Dit was mijn laatste bijdrage aan de nieuwsbrieven. Ik bedank iedereen voor de plezierige samenwerking. Hopelijk heffen we met velen nog het glas, wanneer ook weer: dinsdag 18 februari 2020!

 

Met sportieve groet,
Jos van der Ven