Voorjaarscompetitie 2020

Tennis is leuker als je wedstrijden speelt! En er komen steeds meer competitievormen bij, zodat er voor ieder wat wils is.

8&9 competitie

Ook als je net begint met tennis, kun je al meedoen aan de competitie op donderdagavond of zondagmiddag. Bij 8&9 Tennis speel je op een relaxte manier je wedstrijden want resultaten zijn in deze competitie minder belangrijk. Je speelt voornamelijk voor de gezelligheid en op je eigen niveau. 8&9 Tennis bestaat uit twee dubbelpartijen volgens het Compact Spelen principe.

Vrijdagavondcompetitie

Voor de meer ervaren tennissers, zijn er vele mogelijkheden van dinsdag tot en met zondag. Als je liever niet overdag in het weekend speelt, is de vrijdagavondcompetitie misschien iets voor jou.

Deze is heel populair bij omliggende verenigingen, dus tegenstanders vind je in de nabije omgeving. Lijkt je het leuk om hieraan mee te doen en kun je minimaal drie van de zeven keer meedoen, geef je dan op via het Inschrijfformulier alleen of met meerderen. De VCL zal dan een gelijkwaardig team proberen samen te stellen. Ook voor alle andere competities kun je je inschrijven via het Inschrijfformulier.

Doe dit voor 15 december 2019.