Nieuws

Van de voorzitter

Het wordt weer vroeg donker inmiddels, de herfst is begonnen. Gelukkig hebben we nu uitstekende verlichting op onze banen, en zijn ook op baan 1 de lampen bijgesteld. Een mishit zal in ieder geval niet meer aan de verlichting liggen! Lees verder


Winterdubbels Schalkwijk, ’t Goy en Werkhoven

Wanneer: vrijdagavond of zondagmorgen
Tijdstip: vanaf 18:30 t/m 22.30 uur / 10:30 t/m 13.30 uur
Datum: 22 november t/m 1 maart 2020
Inschrijving sluit 25 oktober 2019
Opgave bij voorkeur via www.Toernooi.nl

Lees meer


Hoe vergroten we deelname aan toernooien?

Weet u nog dat we in het voorjaar de clubkampioenschappen hadden (mix en dubbel), maar dat die (door trieste omstandigheden) voor de 5/6 niet door kon gaan? Dat hebben we ingehaald. Het verslag staat in de nieuwsbrief.
Het principe was: we zoeken 11 spelers niveau 5/6 en zoeken als organisatie daar een partner bij zodat we koppels krijgen van gelijke sterkte.
Zo gezegd, zo gedaan. Enkele spelers moesten aan het concept wennen, thuis uitleggen waarom er wel met de buurvrouw gemixt kon worden, maar de basis was gelegd.

Deze proef, zo hoorden we achteraf was geslaagd, 11 koppels! Een grote stap voorwaarts. Nadeel, de singel, een te weinig gewaardeerd spelletje, ging ten onder. We overwegen om, bij toekomstige clubkampioenschappen, naast de reguliere inschrijving ook dit concept toe te passen. Dus pas op: wordt u gebeld door de activiteitencommissie, lopen ze op u af op het sportpark of in de Spar, het kan zomaar leiden tot deelname aan een gezelligheidstoernooi.


TV SET jeugd

De jeugd van TV SET heeft weer leuke activiteiten gehad. Bekijk de foto’s