Nieuws

Nieuwsbrief September 2020

Op 29 september 2020 is de nieuwsbrief verschenen. Klik hier om de nieuwsbrief te lezen.
 

De inschrijvingen voor tennislessen zijn weer geopend voor winter 2020/2021.

 • De tennislessen zullen worden gegeven op maandag en beginnen in de week van 21 september.
 • Voor de senioren zullen er 2 blokken zijn van 5 lessen van 55 minuten.
 • Voor de junioren zullen er 15 weken les worden gegeven van 55 minuten (ook afhankelijk van de inschrijvingen).
Er wordt GEEN les gegeven in de week van 17 oktober t/m 25 oktober.
Er wordt GEEN les gegeven in de week van 19 december t/m 3 januari 2021.
Er wordt GEEN les gegeven in de week van 20 februari 2021 t/m 28 februari 2021.
 
Als je je wilt inschrijven dan graag een mail naar: stephanie@wetennis.nl
Met naam/geboortedatum/mobiele telefoonnummer/pakketnummer erbij:
 
Pakket 1) Tenniskids Rood (tm 8 jaar) 8/9 kinderen: 100 euro pp
Pakket 2) Tenniskids Oranje (8 tm 10 jaar) 6/7 kinderen: 135 euro pp
Pakket 3) Tenniskids Groen (10 tm 12 jaar) 4/5 kinderen: 200 euro pp
Pakket 4) Jeugd Geel (vanaf 12 tm 18 jaar) 4/5 kinderen: 200 euro pp
Pakket 5) Senioren 4 personen: 70 euro pp per blok van 5 lessen
 
Inschrijven kan tot woensdag 2 september.
 
Wil je samen met een bekende in de lesgroep geplaatst worden, vermeld dan de betreffende persoon bij de inschrijving, dan kijken wij of het niveau en de opgegeven voorkeurstijden het toelaten. 
 
Naast de standaard lestijden is het mogelijk, afhankelijk van beschikbaarheid trainer, ook in kleinere groepen of individuele lessen te volgen.  
Voor informatie mail dan met Stephanie. 
 
Sportieve groet,
 
WeTennis
Stephanie Rottier
06-20 40 04 66

 Corona Update

Datum: 20-05-2020

Beste senioren,

Heerlijk, we mogen vanaf vandaag weer dubbelen! Naar aanleiding van de persconferentie van het kabinet gisteravond heeft de KNLTB besloten de richtlijnen voor tennis versneld te versoepelen. Volwassenen van 19 jaar en ouder mogen vanaf nu ook dubbelen. Vier spelers op een baan bij tennis is toegestaan bij vrij spelen, mits de 1.5 meter gehandhaafd wordt.

Het clubhuis en terras moeten volgend op de overheidsmaatregelen voor sportkantines nog gesloten blijven tot 1 september. Het Outbreak Management Team (OMT) bekijkt de mogelijkheid of sportkantines per 1 juli weer open mogen.

Dit betekent dat we ook weer kunnen gaan labelen en koffietennissen. Als je op dinsdagavond wilt labelen, meld je dan aan bij de labelappgroep via een reactie op dit bericht. Dan ontvang je vanzelf de instructies hiervoor.

Voor de koffietennissers op maandag- en woensdagmorgen geldt dat er maximaal 12 personen tegelijk op het park aanwezig mogen zijn en vooraf afgehangen moet worden via de KNLTB Club app. Stem dit graag onderling af. Helaas nog even geen koffie na het tennissen…

De RIVM richtlijnen zijn natuurlijk nog steeds van toepassing en volg ook de richtlijnen zoals aangegeven op de posters bij TV Set.

Veel tennisplezier gewenst!

Het bestuur van TV Set


Doe mee aan de Zomer Challenge!

Speel je een teamsport en heb je een zomerstop, maar wil je toch graag fit blijven in de zomer? Kun je bij jouw vereniging voorlopig nog niet sporten of wil je kijken of tennis iets voor jou is? Doe dan mee met de Zomer Challange!

De Zomer Challenge is een compact lidmaatschap, voor jong en oud, waarbij je de hele zomer vrij kunt tennissen en daarnaast kunt deelnemen aan twee clinics (volwassenen) of drie keer kunt deelnemen aan een inloop (jeugd) onder begeleiding van een gecertificeerde trainer (oud-prof speelster, Stephanie Rottier).

 • Je ontvangt een lidmaatschap voor de maanden juni, juli en augustus om vrij te tennissen
 • Je krijgt twee clinics op 7 juni en 5 juli (volwassenen) of drie keer deelname aan begeleide inloop op donderdagmiddag 11, 18 en 25 juni (jeugd).
 • Kosten zijn € 39,- voor volwassenen.
 • Kosten zijn € 25,- voor jeugd.

Doe je ook mee?

Meld je aan via info@tvset.nl of vul het aanmeldformulier in en schrijf bij de opmerkingen dat je aan de Zomer Challenge meedoet!


Corona Update

datum: 20-05-2020

Beste jeugdleden en ouders,

Na twee weken proefdraaien met de nieuwe coronaregels, komen we nu met een update voor jullie. We hebben in de afgelopen week veel jeugdleden op de baan gezien bij de tennislessen en de instuif en zelfs al enkele nieuwe jeugdleden mogen verwelkomen hierdoor. Hartstikke leuk!

Het vrij spelen op woensdagmiddag werd iets minder goed bezocht. Omdat het nog steeds verplicht is om een toezichthouder aanwezig te hebben als de jeugd vrij speelt, is ons voorstel dat vrij spelen vanaf heden alleen mogelijk is indien je dan zelf zorgt voor een volwassen toezichthouder. Dit kan je vader of moeder zijn, maar ook je buurvrouw, oppas of oma. Het is belangrijk dat deze persoon aanwezig is tijdens je verblijf op het tennispark en ervoor zorgt dat de regels zoals aangegeven op de posters worden gevolgd.

De toezichthouder mag ook mee tennissen als deze lid is van de vereniging. Is deze persoon geen lid, en wil die wel graag mee tennissen, maak dan gebruik van de introduceeregeling door € 5 euro over te maken per dag op reknr. NL 77 RABO 0357507495 t.n.v. TV Set o.v.v. je naam en de datum.

Het tennispark is de hele week geopend, dus vrij spelen is op veel momenten mogelijk. Hierbij gelden de bestaande baanregels:
– Jeugdleden in de leeftijd t/m 12 jaar mogen tot 20.00 uur tennissen.
– Jeugdleden in de leeftijd 13 t/m 16 jaar mogen tot 21.00 uur tennissen.
– Jeugdleden vanaf 17 jaar mogen dagelijks tot 23.00 uur tennissen.
En het is belangrijk om vooraf de baan af te hangen via de knltb club app. Hiermee voorkom je dat teveel mensen tegelijk op het park zijn en dat je voor niets komt, omdat de banen reeds vol zijn.

De tenniskantine en serre blijven tot 1 juni nog dicht. Alleen de achteringang bij de toiletten is open (met je tennispas kun je daar naar binnen).

Baan reserveren
Het afhangen gaat via de knltb.club app (uit de appstore) of google op mijn.knltb.club.
Zoek op Schalkwijk en klik door. Inloggen komt dan tevoorschijn. Gebruik je pasnummer en log in of, als je je wachtwoord vergeten bent, kies je voor “wachtwoord vergeten”. Bij “spelen” vind je “baan reserveren”. Je kunt alleen een baan reserveren waar een “+” staat. Het wijst verder voor zich.

Inloop
De inlooptraining van WEtennis op donderdag loopt nog tot de zomervakantie door. Deze inloop is voor de jeugdleden tot en met 18 jaar gratis en voor niet leden € 5,- per keer. Onder begeleiding van de tennisleraar kun je op een leuke manier trainen.
o van 16.00-17.00 is dit voor de jeugd tot en met 12 jaar (basisschool) en
o van 17.00-18.00 voor de junioren van 12 tot en met 18 jaar (voortgezet onderwijs)
o je kunt je hiervoor opgeven per keer via sms of whatsappbericht bij Loes van Ramselaar: 06-21264771 en neem dus gerust een vriendje of vriendinnetje mee ook al is die nog geen lid (zorg wel dat hij of zij dan contant € 5,- meeneemt en zich ook heeft aangemeld).

De jeugdcommissie informeert jullie daarnaast binnenkort over andere activiteiten.

Overige maatregelen

 • Ieder jeugdlid neemt zijn eigen materiaal (en eten/drinken) mee als je gaat vrijspelen
 • Voor de lessen geldt dat de jeugdleden zelf geen ballen hoeven mee te nemen
 • Voor vragen specifiek met betrekking tot Corona: de corona-verantwoordelijke is Angeli van Buren: 06-51426327, angeli.van.buren@casema.nl
 • Zie voor meer informatie op de site van de KNLTB

Verder zijn we benieuwd naar jullie ideeën en wensen. Bel of mail ons, ook als je andere vragen hebt.

Groetjes, veel plezier op de baan en blijf gezond!

Het bestuur van TV SET


Corona Update

Datum: 10-05-2020

Informatie voor (jeugd)leden, ouders en betrokkenen bij het opstarten tennissen bij TV SET

Nadat de jeugdleden in de afgelopen week al met veel plezier hebben getennist en gelest, mogen  ook de senioren, onder voorwaarden, weer tennissen bij TV Set.

Veiligheid staat voorop voor onze sporters en vrijwilligers. Om dit te kunnen waarborgen worden er ook in deze tweede fase een aantal maatregelen gehanteerd, waarmee spelers, verenigingen en tennisleraren op een veilige manier kunnen gaan sporten. Dit zijn richtlijnen van NOC NSF, de KNLTB en de gemeente. In dit bericht informeren wij jullie over de belangrijkste regels die van toepassing zullen zijn en waar de gemeente op zal handhaven. We willen jullie vragen om dit goed te lezen en deze maatregelen na te leven, zodat we allemaal op een verantwoorde en veilige manier kunnen blijven sporten.

Aangepast tennispark

Het terras, het clubhuis en de serre blijven dicht. Alleen de achteringang bij de toiletten is open. Op de toiletten zijn reinigingsdoekjes aanwezig, zodat je na gebruik de aangeraakte materialen kunt reinigen.

Aangepaste openingstijden Jeugd:

 • maandag tijdens de tennislessen van 15.30-19.00 uur
 • woensdag van 14.00-18.00 uur: alleen mogelijk door af te hangen via de KNLTB Club app
 • donderdag tijdens inloop van 16.00-18.00
 • Wanneer jeugd speelt dient een toezichthouder aanwezig te zijn (tennisleraar of aangewezen vrijwilliger), bij vragen kun je bij hem of haar terecht.

Openingstijden senioren:

 • 7 dagen per week. Zie knltb.club app voor af te hangen tijden.

Baan reserveren

 • Als je vrij wilt tennissen is vooraf afhangen via de knltb.club app verplicht. Dit is belangrijk om te voorkomen dat teveel mensen tegelijk op het park zijn en het voorkomt dat je voor niets komt.
 • De knltb club app kun je downloaden uit de appstore of google op knltb.club.Zoek op Schalkwijk en klik door. Inloggen komt dan tevoorschijn.
  Gebruik je pasnummer en log in of, als je je wachtwoord vergeten bent, kies je voor “wachtwoord vergeten”.
  Bij “spelen” vind je “baan reserveren”. Je kunt alleen een baan reserveren waar een “+” staat. Het wijst verder voor zich.
 • Kom maximaal 10 minuten van tevoren naar het park en vertrek na afloop weer meteen.
 • Het is niet toegestaan om op het park te zijn zonder reservering van een baan.

Lessen

WEtennis heeft een mooi aanbod:

Een pakket van 14 lessen op maandagmiddag, gegeven door Monique Heij. De kosten zijn afhankelijk van leeftijd en de grootte van de groep:

 • Rood: 90 euro (9-10 kinderen): 6 tot en met 8 jaar
 • Oranje: 120 euro( 6-7 kinderen): 8 tot en met 10 jaar
 • Groen: 177 euro (4-5 kinderen) 10 tot en met 12 jaar
 • Junioren: 177 euro (4 kinderen) 12 tot en met 18 jaar (voortgezet onderwijs)
 • Senioren: 177 euro (bij 4 volwassenen)

Voor informatie, inschrijven en overige vragen kan contact worden opgenomen met: stephanie@wetennis.nl  06-20 40 04 66

Inloop

 • Daarnaast hebben we samen met WEtennis op donderdag een inloop jeugdleden. Deze inloop is voor de jeugdleden tot en met 18 jaar gratis en voor niet jeugdleden € 5,- per keer. Onder begeleiding van de tennisleraar kun je op een leuke manier trainen.
  • van 16.00-17.00 is dit voor de jeugd tot en met 12 jaar (basisschool) en
  • van 17.00-18.00 voor de junioren van 12 tot en met 18 jaar (voortgezet onderwijs)
 • je kunt je hiervoor opgeven per keer via sms of whatsappbericht bij Loes van Ramselaar: 06-21264771 en neem dus gerust een vriendje of vriendinnetje mee ook al is die nog geen lid (zorg wel dat die is aangemeld en hij of zij dan contant € 5,- meeneemt). 

Overige maatregelen

 • Ieder lid neemt zijn eigen materiaal (en eten/drinken) mee als je gaat vrijspelen
 • Voor de lessen geldt dat je zelf geen ballen hoeft mee te nemen
 • Tussen de lessen zit 5 minuten om veilig het park op en af te gaan.
 • Lessers komen niet eerder dan 5 minuten voor aanvang van de les. Ouders (die niet gaan tennissen) van jeugdleden mogen niet het park op. Die blijven bij het hek wachten.
 • Er is een aparte ingang en een aparte uitgang, looprichting is afgezet met een lint, volg de routes op het park.
 • Na het tennissen gaat men meteen naar huis.
 • Handen wassen voor en na het spelen.
 • Schudt geen handen en geef geen high fives.
 • Hoest en nies in je elleboog en gebruik papieren zakdoekjes.
 • Wisselen van baan met de klok mee.
 • Maak geen gebruik van het scorebord.
 • Bij het sporten blijft de 1.5 meter afstand van toepassing vanaf 13 jaar. Ga tijdens het spelen niet dichtbij elkaar zitten (op het bankje)
 • Voorlopig is het voor senioren alleen toegestaan om het enkelspel te spelen bij het vrij spelen.

Uitzondering: dubbelspel is mogelijk met personen uit hetzelfde huishouden die samen onder één dak wonen. Vanaf 1 juni is het dubbelspel eventueel weer voor iedereen mogelijk als de situatie op de verenigingen onder controle is en blijft. We informeren jullie hier dan over.

 • Tot 1 juni is er nog geen labelavond en koffietennis in verband met de genoemde maatregelen. Je kunt wel via de knltb club app makkelijk een maatje zoeken.
 • De overheid vraagt ons ook om niet-leden te stimuleren om te komen sporten. Hiervoor is de introduceeregeling van toepassing. Vijf euro per keer kun je overmaken op rek.nr. NL 77 RABO 0357507495 van TV Set o.v.v. naam introducee en datum. Wil je lid worden, dat kan via de website: https://tvset.nl/wordpress/lid-worden/
 • Blijf thuis als je één van de volgende klachten hebt: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijin, lichte hoest, verhoging (tot 38C). Blijf thuis als iemand in jouw huis koorts heeft of benauwdheidsklachten.
 • Sporters boven 70 jaar en uit risicogroepen dienen zelf hun risico te analyseren of zij zich met anderen op het sportpark kunnen begeven. Raadpleeg desnoods je huisarts;
 • Voor vragen specifiek met betrekking tot Corona: de corona-verantwoordelijke is Angeli van Buren: 06-51426327, van.buren@casema.nl
 • Check ook de poster: bij de ingang van het park en bij de banen.
 • Zie voor meer informatie op de site van de KNLTB
 • https://www.knltb.nl/overig/veelgestelde-vragen-spelers-en-ouders-na-maatregelen-omtrent-coronavirus/  

Corona Update mbt Senioren

Datum: 08-05-2020

Ook senioren mogen weer tennissen bij TV Set!

Nadat de jeugdleden in de afgelopen week al met veel plezier hebben getennist en gelest, mogen op korte termijn ook de senioren, onder voorwaarden, weer tennissen bij TV Set. De openingsdatum is nog onder voorbehoud van goedkeuring door de gemeente. We hopen deze maandag te ontvangen, zodat we maandagavond 11 mei open kunnen gaan. We laten jullie dit nog definitief weten en zullen dan de mogelijkheid om een baan te reserveren open zetten.

Veiligheid staat voorop voor onze sporters en vrijwilligers. Om dit te kunnen waarborgen worden er ook in deze tweede fase een aantal maatregelen gehanteerd, waarmee spelers, verenigingen en tennisleraren op een veilige manier kunnen gaan sporten. Dit zijn richtlijnen van NOC NSF, de KNLTB en de gemeente. In dit bericht informeren wij jullie over de belangrijkste regels die vanaf 11 mei tot 1 juni van toepassing zullen zijn. Vanaf 1 juni verwachten we hier weer enige versoepeling in. We willen jullie vragen om dit goed te lezen en deze maatregelen na te leven, zodat we allemaal op een verantwoorde en veilige manier kunnen sporten.

Aangepast tennispark

 • Het terras, het clubhuis en de serre blijven dicht. Alleen de achteringang bij de toiletten is open. Op de toiletten zijn reinigingsdoekjes aanwezig, zodat je na gebruik de aangeraakte materialen kunt reinigen.

Baan reserveren

 • Als je vrij wilt tennissen is vooraf afhangen via de knltb.club app verplicht. Dit is belangrijk om te voorkomen dat teveel mensen tegelijk op het park zijn en het voorkomt dat je voor niets komt.
 • De knltb club app kun je downloaden uit de appstore of google op knltb.club.Zoek op Schalkwijk en klik door. Inloggen komt dan tevoorschijn.
  Gebruik je pasnummer en log in of, als je je wachtwoord vergeten bent, kies je voor “wachtwoord vergeten”.
  Bij “spelen” vind je “baan reserveren”. Je kunt alleen een baan reserveren waar een “+” staat. Het wijst verder voor zich.
 • Kom maximaal 10 minuten van tevoren naar het park en vertrek na afloop weer meteen.
 • Het is niet toegestaan om op het park te zijn zonder reservering van een baan.

Lessen nog mogelijk

Op maandagavond zal Monique Heij de tennislessen vanaf dit seizoen verzorgen. In tegenstelling tot het vrij tennissen is het bij lessen wel mogelijk om met 4 personen op de baan te staan.

Een lespakket van 14 keer is € 177,- per persoon. Voor informatie, inschrijven voor lessen en overige vragen kan contact worden opgenomen met: stephanie@wetennis.nl, tel.nr. 06-20 40 04 66. Zie in de bijlage de introductie van Monique.

Overige maatregelen

 • Voorlopig is het voor senioren alleen toegestaan om het enkelspel te spelen. Uitzondering: dubbelspel is mogelijk met personen uit hetzelfde huishouden die samen onder één dak wonen. Vanaf 1 juni is het dubbelspel eventueel weer voor iedereen mogelijk als de situatie op de verenigingen onder controle is en blijft. We informeren jullie hier dan over.
 • De overheid vraagt ons ook om niet-leden te stimuleren om te komen sporten. Hiervoor is de introduceeregeling van toepassing. Vijf euro per keer kun je overmaken op rek.nr. NL 77 RABO 0357507495 van TV Set o.v.v. naam introducee en datum.
 • Tot 1 juni is er nog geen labelavond en koffietennis in verband met de genoemde maatregelen. Je kunt wel via de knltb club app makkelijk een maatje zoeken.
 • Ieder lid neemt zijn eigen materiaal (en eten/drinken) mee als je gaat vrijspelen.
 • Voor de lessen geldt dat de leden zelf geen ballen hoeven mee te nemen.
 • Bij het sporten blijft de 1.5 meter afstand van toepassing. Ga tijdens het spelen niet dichtbij elkaar zitten (op het bankje) en maak geen gebruik van het scorebord.
 • Blijf thuis als je één van de volgende klachten hebt: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijin, lichte hoest, verhoging (tot 38C). Blijf thuis als iemand in jouw huis koorts heeft of benauwdheidsklachten.
 • Sporters boven 70 jaar en uit risicogroepen dienen zelf hun risico te analyseren of zij zich in groepen op het sportpark kunnen begeven. Raadpleeg desnoods je huisarts;
 • Voor vragen specifiek met betrekking tot Corona: de corona-verantwoordelijke is Angeli van Buren: 06-51426327, van.buren@casema.nl
 • Zie voor meer informatie op de site van de KNLTB en de poster in de bijlage: https://www.knltb.nl/overig/veelgestelde-vragen-spelers-en-ouders-na-maatregelen-omtrent-coronavirus/  

Mochten jullie vragen hebben, laat het ons weten.

Groeten, blijf gezond en tot snel op de baan!

Het bestuur TV SET


Corona Update mbt Jeugd

Datum: 23-4-2020

Beste leden van TV SET,  

De Nederlandse jeugd mag weer tennissen. Het kabinet heeft de maatregelen wat versoepeld, zodat kinderen en jongeren tot en met 18 jaar vanaf 29 april buiten met elkaar mogen sporten. Helaas geldt dat voor senioren in ieder geval tot 20 mei nog niet.  

Om grip te houden op de verspreiding van het virus en de belasting van de zorg worden de meeste maatregelen verlengd en een aantal versoepeld. Daar houden we ons aan. Gezondheid staat voorop.  

Dat sporten en bewegen gezond is weten we, zowel fysiek als mentaal. Dat hebben we juist nodig in deze tijd. Het is dus positief nieuws dat de jeugd t/m 18 jaar weer buiten mag sporten vanaf 29 april, daar zijn we blij mee. Tevens wordt gestimuleerd om ook jeugd die nog geen lid is van een vereniging te laten sporten. We informeren jullie graag over het volgende:    

 • Bij het sporten voor jeugd in de leeftijd van 13 t/m 18 jaar blijft de 1.5 meter afstand van toepassing voor jeugd t/m 12 jaar niet.
 • Bij het opstarten van het sporten voor de jeugd moeten de hygiëne maatregelen van het RIVM worden gevolgd. Het scenario wordt door de KNLTB uitgewerkt voor verenigingen, spelers en leraren met aandacht voor het park, de baan en de bal. We informeren jullie hier later over.
 • Het organiseren van toernooien is voor alle leden, jeugd en volwassenen nog niet mogelijk.
 • Voor senioren geldt helaas nog dat  tennissen en trainen niet mogelijk is tot in ieder geval 20 mei. 
 • De voorjaarscompetitie wordt gespeeld in de periode van de najaarscompetitie, van begin september tot en met eind oktober. Hier geldt wel dat de maatregelen het tegen die tijd dan mogelijk moeten maken om deze competitie te kunnen spelen. Teams worden tzt door de VCL geïnformeerd.
 • De KNLTB heeft besloten vooralsnog alle toernooien tot en met 14 juni te annuleren. Ondertussen is men al wel bezig met maken van een stappenplan hoe we langzaam kunnen opstarten met toernooien in de 1.5 meter samenleving. 
 • Voor de jeugd betekent het dat we per 4 mei weer starten met het tennissen voor de jeugd, te starten met lessen.
 • Om jeugd zoveel mogelijk te laten spelen onder begeleiding hebben we met WEtennis een heel mooi aanbod kunnen maken. Namelijk:
  • Een pakket van 14 lessen op maandagmiddag, gegeven door Monique Heij (zie haar bericht in de bijlage). De kosten zijn afhankelijk van leeftijd en de grootte van de groep:
  • Rood: 90 euro (9-10 kinderen): 6 tot en met 8 jaar
  • Oranje: 120 euro( 6-7 kinderen): 8 tot en met 10 jaar
  • Groen: 177 euro (4-5 kinderen) 10 tot en met 12 jaar
  • Junioren: 177 euro (4 kinderen) 12 tot en met 18 jaar (voortgezet onderwijs) Voor informatie, inschrijven en overige vragen kan contact worden opgenomen met: stephanie@wetennis.nl  06-20 40 04 66
  • Wil je samen met een bekende in de lesgroep geplaatst worden, vermeld dan de betreffende persoon in de mail, dan zullen we kijken of het niveau en de opgegeven voorkeurstijden het toelaten. Heb je je reeds opgegeven dan zal WEtennis contact met je opnemen.
 • Daarnaast hebben we samen met WEtennis op donderdag een inloop. Deze inloop is voor de jeugdleden tot en met 18 jaar gratis en voor niet leden € 5,- per keer. Onder begeleiding van de tennisleraar worden leerlingen uitgedaagd om met elkaar op een leuke manier te trainen (dus niet 1 op 1 begeleiding).
  • Van 16.00-17.00 is dit voor de jeugd tot en met 12 jaar (basisschool) en
  • van 17.00-18.00 voor de junioren van 12 tot en met 18 jaar (voortgezet onderwijs)
  • Je kunt je hiervoor opgeven per keer via sms of whatsappbericht bij Loes van Ramselaar: 06-21264771 en neem dus gerust een vriendje of vriendinnetje mee ook al is die nog geen lid. 
 • Zie voor meer informatie op de site van de KNLTB: https://www.knltb.nl/nieuws/2020/04/corona-update-21-april-jeugd-tm-18-jaar-mag-tennissen-en-padellen-competitie-verplaatst-naar-najaar/  

Mochten jullie vragen hebben, dan kun je die stellen door deze mail te beantwoorden. Groetjes en blijf gezond!  

Het bestuur TV SET


 

TV Set Update Coronovirus

Beste leden,

We beleven bijzondere tijden. Het kabinet heeft de verregaande maatregelen in de strijd tegen het coronavirus verlengd. Nederland heeft iedereen nodig in de aanpak tegen het coronavirus. Gezondheid en veiligheid van iedereen staat voorop. Daarom mogen er t/m 28 april geen georganiseerde sportactiviteiten plaats vinden, dus blijft ook TV Set tot die tijd nog dicht. In dit bericht gaan we in op de gevolgen die dit heeft voor de competitie, de lessen, de contributie en we geven tips over hoe je toch in beweging kunt blijven in deze tijd.

Competitie
De start van de KNLTB Voorjaarscompetitie wordt voorlopig uitgesteld naar het weekend van 9 en 10 mei. Concreet houdt dit in dat speelronde 1, 2, 3 en 4 worden uitgesteld en worden gespeeld na speelronde 5, 6 en 7. Er wordt dus gespeeld in zeven opeenvolgende weken. Op deze manier kunnen we voor de zomervakantie een volledige competitie afspelen en is er voldoende ruimte om je voor te bereiden. Uiterlijk 1 mei neemt de KNLTB het besluit of de nieuwe startdatum en planning haalbaar is of dat nieuwe aanpassingen nodig zijn.

Tennislessen
Met betrekking tot de tennislessen betekent dit dat WeTennis niet eerder dan eind april kan starten met de trainingen. Het lijkt niet haalbaar om de gemiste zomertrainingen naar aanleiding van het coronavirus op een later moment in te halen. WeTennis heeft besloten om deze gemiste lessen niet in rekening te brengen en zal het lesgeld naar rato aanpassen.
Het is ook nog steeds mogelijk om je op te geven voor de lessen op maandag bij TV Set bij onze nieuwe trainster Monique. Als je op maandag niet kunt, gaat WeTennis met jou samen kijken welke opties er zijn om op een andere dag te lessen. Geef voor 20 april je naam en speelsterkte door via een bericht aan stephanie@wetennis.nl. Stephanie geeft je dan de verdere details door.

Contributie
Hoe zit het dan met je contributie? We doen als bestuur een beroep op jullie! Als alle leden de vereniging, door het betalen van contributie, financieel blijven steunen dan zijn we prima in staat om de vaste lasten en het omzetverlies op te vangen. Het bestuur zal, als dank voor de loyaliteit en solidariteit, nadenken over iets extra’s voor de leden. Heb jij zelf een idee? Laat het ons weten door een reactie te sturen op dit bericht.

Blijf in beweging
Wie ervan baalt dat er nu niet op de tennisbaan kan worden gespeeld, doet er slim aan kleurkrijtjes te pakken en in de tuin aan de slag te gaan. Zet een streep op een muur en creëer zo je eigen net. Teken er een paar cirkels boven of zet er een paar kruizen bij en je training kan beginnen! In bijgaand filmpje legt Robin Haase uit hoe het werkt: https://www.knltb.nl/nieuws/2020/03/robin-haase-tenniskrijt-ideale-manier-om-nu-te-tennissen-in-je-eigen-tuin/
Wil je liever binnen aan je conditie werken, bekijk dan dit filmpje van conditietrainer Miguel van de KNLTB: https://www.facebook.com/tennispuntnl/videos/2824307407648799/.
Of geniet thuis op je bank van deze tennisfilms: https://www.knltb.nl/nieuws/2020/03/kijktips-met-deze-tennisfilms-kom-je-de-dagen-nu-heerlijk-door/

Wij hopen jullie weer snel te mogen begroeten op de tennisbanen van TV Set.

Tot die tijd: blijf gezond, houd afstand en let goed op jezelf en op elkaar!  

Bestuur van TV Set,
Angeli, René, Manon, Liesbeth en Loes


Coronavirus: sluiting park tot 6 april

Beste leden,

Vanavond heeft het kabinet nieuwe maatregelen afgekondigd tegen het coronavirus. Dit betekent dat we, mede op advies van de KNLTB, alle activiteiten van TV Set gaan staken en het tennispark met clubhuis vanaf vanavond zullen sluiten.

Dit zal in ieder geval tot 6 april noodzakelijk zijn. Hiermee heeft het ook gevolgen voor de start van de voorjaarscompetitie. Hierover komt de KNLTB in de komende week nog met nadere berichtgeving.

We hopen met zijn allen dat deze lastige tijd zo kort mogelijk duurt en wensen jullie toe dat jullie en je naasten gezond blijven. 

Mede namens het bestuur,
Angeli van Buren
Voorzitter TV Set


Van de voorzitter

Dinsdag 18 februari 2020 is de Algemene Ledenvergadering! Ik hoop dat jullie deze datum alvast in jullie agenda willen zetten want we proberen er een klein feestje van te maken. En daarvoor hebben we diverse redenen: Lees verder


Voorjaarscompetitie

Tennis is leuker als je wedstrijden speelt! En er komen steeds meer competitievormen bij, zodat er voor ieder wat wils is. Lees verder


Winterdubbels Schalkwijk, ’t Goy en Werkhoven

Wanneer: vrijdagavond of zondagmorgen
Tijdstip: vanaf 18:30 t/m 22.30 uur / 10:30 t/m 13.30 uur
Datum: 22 november t/m 1 maart 2020
Lees meer


Hoe vergroten we deelname aan toernooien?

Weet u nog dat we in het voorjaar de clubkampioenschappen hadden (mix en dubbel), maar dat die (door trieste omstandigheden) voor de 5/6 niet door kon gaan? Dat hebben we ingehaald. Het verslag staat in de nieuwsbrief.
Het principe was: we zoeken 11 spelers niveau 5/6 en zoeken als organisatie daar een partner bij zodat we koppels krijgen van gelijke sterkte.
Zo gezegd, zo gedaan. Enkele spelers moesten aan het concept wennen, thuis uitleggen waarom er wel met de buurvrouw gemixt kon worden, maar de basis was gelegd.

Deze proef, zo hoorden we achteraf was geslaagd, 11 koppels! Een grote stap voorwaarts. Nadeel, de singel, een te weinig gewaardeerd spelletje, ging ten onder. We overwegen om, bij toekomstige clubkampioenschappen, naast de reguliere inschrijving ook dit concept toe te passen. Dus pas op: wordt u gebeld door de activiteitencommissie, lopen ze op u af op het sportpark of in de Spar, het kan zomaar leiden tot deelname aan een gezelligheidstoernooi.


TV SET jeugd

De jeugd van TV SET heeft weer leuke activiteiten gehad. Bekijk de foto’s