Nieuws

Van de voorzitter

Nu de zon zo lekker schijnt wordt het weer gezellig druk op de tennisbanen, en zo hoort het ook. De competities zijn in volle gang, en de toernooien aanstaande. 5 juni start ons open toernooi, je kunt nog snel inschrijven en eeuwige roem vergaren! Of in ieder geval een paar wedstrijden in de poule spelen. Ook de jeugd gaat hun clubkampioenschappen spelen in deze periode, een bezoek zeker waard en publiek is altijd welkom. Lees verder


Schrijf je nu in voor de najaarscompetitie

De voorjaarscompetitie is bijna afgelopen, dus het wordt weer tijd om je in te schrijven voor de najaarscompetitie! Deze competitie start op donderdag 12 september en duurt 7 weken. Zoek een team bij elkaar en stuur het Opgave formulier najaarscompetitie 2019 voor 10 juni naar de VCL.

Alle benodigde informatie vind je op het formulier. Er zijn op zondag enkele nieuwe competities bijgekomen en op zaterdag helaas enkele competitievormen verdwenen. Dus bespreek met elkaar welke competitievorm het beste bij je team past.

Heb je nog geen team en wil je wel graag meedoen? Overleg dan met de VCL Angeli van Buren of je bij een bestaand team kunt aansluiten of met diverse leden een eigen team kunt opstarten.


TV SET jeugd

De jeugd van TV SET heeft weer leuke activiteiten gehad. Bekijk de foto’s