Nieuws

Van de voorzitter

Dinsdag 18 februari 2020 is de Algemene Ledenvergadering! Ik hoop dat jullie deze datum alvast in jullie agenda willen zetten want we proberen er een klein feestje van te maken. En daarvoor hebben we diverse redenen: Lees verder


Voorjaarscompetitie

Tennis is leuker als je wedstrijden speelt! En er komen steeds meer competitievormen bij, zodat er voor ieder wat wils is. Lees verder


Winterdubbels Schalkwijk, ’t Goy en Werkhoven

Wanneer: vrijdagavond of zondagmorgen
Tijdstip: vanaf 18:30 t/m 22.30 uur / 10:30 t/m 13.30 uur
Datum: 22 november t/m 1 maart 2020
Lees meer


Hoe vergroten we deelname aan toernooien?

Weet u nog dat we in het voorjaar de clubkampioenschappen hadden (mix en dubbel), maar dat die (door trieste omstandigheden) voor de 5/6 niet door kon gaan? Dat hebben we ingehaald. Het verslag staat in de nieuwsbrief.
Het principe was: we zoeken 11 spelers niveau 5/6 en zoeken als organisatie daar een partner bij zodat we koppels krijgen van gelijke sterkte.
Zo gezegd, zo gedaan. Enkele spelers moesten aan het concept wennen, thuis uitleggen waarom er wel met de buurvrouw gemixt kon worden, maar de basis was gelegd.

Deze proef, zo hoorden we achteraf was geslaagd, 11 koppels! Een grote stap voorwaarts. Nadeel, de singel, een te weinig gewaardeerd spelletje, ging ten onder. We overwegen om, bij toekomstige clubkampioenschappen, naast de reguliere inschrijving ook dit concept toe te passen. Dus pas op: wordt u gebeld door de activiteitencommissie, lopen ze op u af op het sportpark of in de Spar, het kan zomaar leiden tot deelname aan een gezelligheidstoernooi.


TV SET jeugd

De jeugd van TV SET heeft weer leuke activiteiten gehad. Bekijk de foto’s