Lid worden

Doe mee aan de Zomer Challenge!

Speel je een teamsport en heb je een zomerstop, maar wil je toch graag fit blijven in de zomer? Kun je bij jouw vereniging voorlopig nog niet sporten of wil je kijken of tennis iets voor jou is? Doe dan mee met de Zomer Challange!

De Zomer Challenge is een compact lidmaatschap, voor jong en oud, waarbij je de hele zomer vrij kunt tennissen en daarnaast kunt deelnemen aan twee clinics (volwassenen) of drie keer kunt deelnemen aan een inloop (jeugd) onder begeleiding van een gecertificeerde trainer (oud-prof speelster, Stephanie Rottier).

  • Je ontvangt een lidmaatschap voor de maanden juni, juli en augustus om vrij te tennissen
  • Je krijgt twee clinics op 7 juni en 5 juli (volwassenen) of drie keer deelname aan begeleide inloop op donderdagmiddag 11, 18 en 25 juni (jeugd).
  • Kosten zijn € 39,- voor volwassenen.
  • Kosten zijn € 25,- voor jeugd.

Doe je ook mee?

Meld je aan via info@tvset.nl of vul het aanmeldformulier in en schrijf bij de opmerkingen dat je aan de Zomer Challenge meedoet!


Prijzen voor een lidmaatschap

Lidmaatschap Contributie (per jaar)
senioren: € 125,-
junioren: € 65,-

Aanmelden en mutaties

Vul het formulier in.

Neem contact op met de ledenadministratie bij:

  • Vragen
  • Wijzigingen (adres, telefoon, e-mailadres, e.d.)
  • Opzeggen lidmaatschap

Let op: Opzeggen van het lidmaatschap dient voor het einde van het kalenderjaar gedaan te zijn, zo niet dan wordt een bedrag van € 15,- in rekening gebracht.


 Verplichte Bardienst bij lidmaatschap

Het uitvoeren van bardiensten in de kantine van de club is een verplicht onderdeel van het lidmaatschap. De barcommissie stuurt jaarlijks een bericht waarin beschreven wordt hoe je zelf je bardiensten kunt inplannen. Plan je zelf geen bardienst in dan word je door de barcommissie ingedeeld.

Op het niet uitvoeren van de bardienst staat een boete van € 22,50.


Contributie en pasjes

Na ontvangst van de betaling van de contributie worden de pasjes in de kantine gelegd. U moet ze zelf ophalen.