Competitie

Bij TV SET doen jaarlijks vele teams mee aan de KNLTB-competitie. Herenteams, damesteams en jeugdteams, al dan niet gemengd. Landelijk of regionaal, dit hangt af van het niveau waarop het team speelt. De meeste teams spelen in het weekend competitie, maar een aantal damesteams speelt door de week (de ochtendcompetitie). De jeugdteams spelen op woensdagmiddag. Er is een voorjaarscompetitie die in april start met 7 speeldagen. De najaarscompetitie is in september met ook 7 speeldagen.

Inschrijven voor de competitie kan per team bij de technische commissie. De technische commissie laat weten in de SET nieuwsbrief voor wanneer je je moet opgeven. Als je competitie wilt spelen, maar je hebt geen team, kan je je ook opgeven. De technische commissie bekijkt of je als invaller mee kan doen.


Schrijf je nu in voor de najaarscompetitie

De voorjaarscompetitie is bijna afgelopen, dus het wordt weer tijd om je in te schrijven voor de najaarscompetitie! Deze competitie start op donderdag 12 september en duurt 7 weken. Zoek een team bij elkaar en stuur het Opgave formulier najaarscompetitie 2019 voor 10 juni naar de VCL

Alle benodigde informatie vind je op het formulier. Er zijn op zondag enkele nieuwe competities bijgekomen en op zaterdag helaas enkele competitievormen verdwenen. Dus bespreek met elkaar welke competitievorm het beste bij je team past.

Heb je nog geen team en wil je wel graag meedoen? Overleg dan met de VCL Angeli van Buren of je bij een bestaand team kunt aansluiten of met diverse leden een eigen team kunt opstarten.