Club kampioenschappen

Mix 5/6

Van 9 t/m 13 september zijn de Clubkampioenschappen mix 5/6 gespeeld. Met 11 verrassende koppels werd gestreden om de titel.

Gelukkig waren de weergoden ons goed gezind, op de donderdag na. Op vrijdag werden na veel spannende partijen de halve en hele finale gespeeld.

In de finale stonden Heroen van Ede en Silvia van Ettekoven tegen Brigitte van Ede en Cor van Veenendaal, Heroen en Silvia hebben de finale gewonnen, en voor Brigitte en Cor was het “ jammer joh”


Clubkampioenschappen Dubbel en Mix

Ook dit jaar hebben we de clubkampioenschappen dubbel en mix weer achter de rug. Helaas hadden we te maken met afzeggingen vanwege trieste omstandigheden, blessures en afhakers omdat die op de finale avond niet beschikbaar waren. (Als je niet aanwezig bent op de finaledag, speelt de eerstvolgende in de poule. Dat is logisch.) Ook hebben enkele leden zich op het laatste moment laten overhalen om de open gevallen plekken te vullen. Dank daarvoor. Jeannet bedankt voor het verzorgen van de hapjes.

We denken dat het een geslaagd toernooi was, met een gezellige finale avond.
Het heeft geleid tot terechte winnaars, hoewel dat niet het belangrijkste was. Hierna een opsomming van de kampioenen, die dit jaar de eeuwige roem op de schouders mee torsen

DD 7 Angeli van Buren en Angelina Heusinkveld
MIX 7 Brian Fronik en Trees Vos
HD 8/9 Theo van Dijk en Marcel van Zijl
HD 7 André Koppers en Camiel Spaan
HD 5/6 Robbie Peek en Paul Verweij.

Het is verleidelijk om de nummers 2 ook te vermelden, maar dat richt meer schade aan dan nodig. Dat doen we dus niet.

Foto’s finalisten:

DD 7

Mathilde, Liesbeth, Angeli en Angenita

HD 7

Marco, Camiel, André en Michel

HD 8

Theo, Marcel, Wim en Robin

HD 5/6

Gijs, Robbie, Paul en Pieter

Mix 7

Manon, Robert, Brian en Trees