Eerste labelavond 2017

Op 2 mei was weer de eerste labelavond een feit! Met direct een enorme opkomst. Rond de 30-35 tennissers waren afgelopen dinsdag op de tennisbaan. Van starters tot de meer ervaren spelers, jong, en iets ouder.

Onder begeleiding van onze ervaren trainer was de eerste ronde willekeurig: afhankelijk van welke tennisrackets werden getrokken met wie je speelde en werd je tegenstander en maatje daarna bepaald door winst of verlies van je partij (winnaars tegen winnaars en verliezers tegen verliezers). Hoewel het vooral ging om een gezellig potje tennis, werd er daardoor ook “fanatiek” om de winst gestreden. Zo waren er voor alle niveaus leuke partijen.

Met natte cake en een prijs, die werd verloot onder de aanwezigen en aansluitend een volle bar, was het een erg geslaagde eerste labelavond. Dat belooft veel goeds voor de volgende keer!

Dus ben je een beginner, ervaren speler, maatjeszoeker, niet-vaak-speler of wil je gewoon een gezellig avondje bijkletsen kom dan vanaf 19.00 uur op de dinsdag naar de tennisbaan! Kun je pas vanaf 20.00 uur, geen probleem, gewoon aansluiten.

Bestuur TV SET