Competitie

Bij TV SET doen jaarlijks vele teams mee aan de KNLTB-competitie. Herenteams, damesteams en jeugdteams, al dan niet gemengd. Landelijk of regionaal, dit hangt af van het niveau waarop het team speelt. De meeste teams spelen in het weekend competitie, maar een aantal damesteams speelt door de week (de ochtendcompetitie). De jeugdteams spelen op woensdagmiddag. Er is een voorjaarscompetitie die in april start met 7 speeldagen. De najaarscompetitie is in september met ook 7 speeldagen.

Inschrijven voor de competitie kan per team bij de technische commissie. De technische commissie laat weten in de SET nieuwsbrief voor wanneer je je moet opgeven. Als je competitie wilt spelen, maar je hebt geen team, kan je je ook opgeven. De technische commissie bekijkt of je als invaller mee kan doen.

Tien competitieteams in voorjaarscompetitie

Vanaf 6 april starten tien competitieteams met de voorjaarscompetitie!
Op donderdag overdag (1 team), donderdagavond (2 teams)
zaterdag (6 teams) en zondag (1 team) binden zij de strijd aan met teams van verenigingen uit de omgeving. Alle wedstrijden zijn te vinden op de KNLTB website mijnknltb.toernooi.nl. Als je niet meedoet, kom onze teams dan gezellig aanmoedigen.

Heb je interesse om mee te doen, maar heb je nog geen team, meld je dan aan als reserve bij de VCL Angeli van Buren.

Kijk hier voor de deelnemende teams.

Kijk welk team er thuis speelt.