Nieuws

Van de voorzitter

Hebben we de KNLTB ClubApp al op de telefoon? Een aanrader (voor gratis natuurlijk), waarmee je makkelijk leden kunt zoeken en benaderen, de agenda van de activiteiten, je competitie uitslagen en standen, en de bardiensten kunt zien, en ook nog een baan afhangen. We hebben voor het afhangen op afstand nog maar één baan (baan 3) hiervoor opengesteld, omdat we eerst even willen kijken hoe dit bevalt. Als je de baan afhangt moet je nog wel voor aanvang van deze afhangtijd in de serre je reservering bevestigen door middel van het doorhalen van de spelerspassen, anders vervalt op de aanvangstijd van je reservering de gehele reservering. Lees meer


Algemene ledenvergadering dinsdag 29 januari 2019

Het bestuur van de T.V. Schalkwijk en Tull en ’t Waal nodigt jullie uit voor de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering op dinsdag 29 januari 2019 om 20.30 uur in de kantine, Kloostergaarde 10a.


Uitslag Rabo Clubkas Campagne

Tijdens de feestelijke finaleavond op dinsdag 30 oktober in het Figi theater in Zeist is bekend gemaakt welk bedrag iedere club ontvangt. Men kon stemmen op 227 lokale verenigingen. VV Schalkwijk heeft de meeste stemmen gekregen. TV Set staat op de 11de plek. Wij ontvangen € 1.578,00.  Dank jullie wel voor het stemmen.

Alle Schalkwijkse verenigingen die meededen zijn in de top 25 te vinden en gingen met een mooi bedrag naar huis. Gefeliciteerd.

Bekijk de volledige uitslag