Jeugd clubkampioenschappen

De clubkampioenschappen voor de jeugd van TV SET vinden in 2 delen plaats. In maart en net voor de zomervakantie. Het toernooi is alleen toegankelijk voor jeugdleden van TV SET. Inschrijven kan via www.toernooi.nl

Voor informatie wanneer de jeugd-clubkampioenschappen dit jaar plaatsvinden, zie: Activiteitenoverzicht 2018.


Jeugd club kampioenschappen dubbel 2018

Van 14 t/m 25 maart werden de jeugdclubkampioenschappen dubbel gespeeld op onze club.

Wat hebben we genoten van onze 28 deelnemers. Kersverse kampioenen, allemaal zo trots als een pauw. 28 spelers stonden er op de baan de afgelopen weken, waarvan een paar nog nooit aan een toernooi meegedaan had. De service blijft moeilijk maar iedereen probeerde het, inmiddels gaat het een stuk beter, net als de bal strak binnen de lijnen slaan.

Voor de eerste keer werd er ook een verrassingspoule gespeeld. Leeftijdgenoten bij elkaar, jongens en meisjes zoveel mogelijk gemengd en husselen maar. Dit leverde verrassende duo’s en dito tenniswedstrijden op. Hoe communiceer je ook alweer met iemand die je niet zelf hebt uitgekozen? Kan de ander wel net zo goed tennissen als ik, of is hij of zij misschien wel beter? Kortom, één grote verrassing, spannende wedstrijden en een gezonde dosis fanatisme.

Op naar het volgende toernooi!

Onderstaand de toernooien van de jeugd voor 2018

Wat Wanneer
Clubkampioenschappen dubbel 14 t/m 25 maart
Wafeltoernooi 30-mrt
Limotennis 18-apr
Limotennis 16-mei
Cocacup 19-mei
Clubkampioenschappen enkel 6 juni t/m 17 juni
Ouder kindtoernooi 9-sep
Limotennis 26-sep
Cocacup 29-sep
Halloweentennis (seizoensafsluiting) 9-nov